Splošni pogoji

Pogoji nakupa in naročila

V spletni trgovini Motornaolja24.com kupujete udobno in brez tveganja. Izdelki so predstavljeni z osnovnimi podatki, slikami in opisom. Če želite dodatne informacije ali potrebujete nasvet, nas lahko kontaktirate preko obrazca za kontakt ali po telefonu. Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga, lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov ali po telefonu.

Odstop od naročila

Kupec ima skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov ZVPot-UPB2 pravico do odstopa od pogodbe oziroma naročila. Naročilo blaga lahko kadarkoli pred prevzemom, brez vsakršnih stroškov prekličete oziroma stornirate. Kupec ima pravico, da nam v tridesetih dneh pisno (po elektronski pošti, navadni pošti ali preko obrazca za vračilo) sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bilo v roku oddano na pošti.

Vračilo izdelkov

Kupec ima pravica, da nam vrne blago v 30 dneh od prevzema. V roku 15 dni po prevzemu blaga nas o vračilu obvestite po telefonu (386) 040 644 944 ali preko obrazca za vračilo, blago pa nam vrnete v roku 30 dni. Kupec je v tem primeru dolžan nositi stroške, ki nastanejo ob vrnitvi blaga. Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano in zapakirano v originalni embalaži. Zavrnjenemu blagu mora biti priložen račun. Blago se vrne izključno kot navadni paket, odkupnih paketov ne sprejmemo! Ponudnik vrne celotno odkupnino v roku 15 dni od prejema blaga. Če je embalaža ob prevzemu kakorkoli poškodovana, jo preglejte skupaj z dostavljalcem poštne službe, ki vam paket pripelje. Če je artikel poškodovan, mu paket brezkompromisno vrnite! Poznejših poškodbenih reklamacij zaradi dostave, brez zapisnika ne bomo upoštevali!

Reklamacija / Garancija

Splošna garancija je 12 mesecev, oziroma v skladu z garancijskimi pogoji proizvajalca, ki so navedeni v garancijskem listu. Motornaolja24.com se obvezuje, da bo, v kolikor artikel ob normalni uporabi ne bo deloval brezhibno, na zahtevo kupca, če bo le-ta predložen v garancijskem roku, na svoje stroške v 45 dneh popravil ali, če to ne bo mogoče, izročil kupcu proizvod, ki bo deloval brezhibno. Garancija prične teči z dnem izročitve artikla kupcu, kar dokaže z originalnim računom. Motornaolja24.com ne jamči v primeru, če je v artikel posegla nepooblaščena oseba, če je bil artikel nestrokovno in nepravilno vgrajen, če je kupec nestrokovno in malomarno ravnal z artiklom. V garancijo prav tako ne spadajo okvare ali lomi, povzročeni pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih povzroči uporabnik, okvare povzročene zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterij, itd. Garancijo upoštevamo ob predložitvi originalnega računa in reklamacijskega zapisnika pooblaščene osebe - serviserja.

Informacija o cenah in DDV

Vse navedene cene so izražene v EUR z vključenim DDV. Cene so zagotovljene na dan naročila.

Plačila:

V spletni trgovini Motornaolja24.com lahko plačujete na naslednje načine:

z direktnim nakazilom po predračunu na naš transakcijski račun 1010 0004 8700 882 (BANKA KOPER d.d.)

z odkupnino po povzetju ali z gotovino ob prevzemu blaga v trgovini (po predhodnem dogovoru)

s kreditno kartico preko sistema Paypal